Aperitivul cu șuncă și cașcaval este un aperitiv delicios. La orice eveniment Aperitivul cu șuncă și cașcaval face deliciul petrecerii. Este un aperitiv foarte îndrăgit de toată lumea la petreceri. Se mai numeste doboșul aperitiv cu șuncă și cașcaval.
Pentru a face acest avem nevoie de ingrediente
Ingredientele pentru Aperitivul cu șuncă și cașcaval :
felii subțiri de șuncă
felii subțiri de cașcaval mai gros si mai mare
cremă de brânză
piper si sare
marar
Modul de preparare pentru aperitiv :
Pentru inceput vom toca marunt mararul . Mararul tocat il vom adauga in crema de branza . Apoi vom adauga dupa gust piper si sare . Odata adaugate aceste ingrediente se vor amesteca . Se vor amesteca bine pana vom obtine o crema omogena .
Vom lua o felie de cascaval si o vom unge cu crema . Peste aceasta felie se va adauga alta felie . Apoi se va tapeta iar cu crema . Peste ele se va adauga o felie de sunca .
Se va continua apoi cu cascaval si sunca . Vom folosi 6 felii de cascaval si 3 felii de sunca . Dupa ce am terminat acest etaj il lasam deoparte . Vom continua aceasta operatiune pana terminam totul .
Dupa ce totul este terminat le vom da la frigider . Le tinem acolo pana ce se intaresc putin . Odata intarite se vor scoate si se vor taia in bucati mici.
Pregatirea aperitivelor
Aperitivele sunt preferatele tuturor romanilor când vine vorba de petreceri. Acestia se fac la orice fel de petreceri . Se pot face si fara sa fie petreceri sau zile aniversare .
Păstrăm doboșul aperitiv la frigider acoperit cu folie . Se tine la până în momentul servirii.
E simplu să așezăm toate bucățelele de doboș aperitiv pe platou . Acestea se aseaza alături de măsline, ridichi sau roșii cherry .
Ele se pot servii alături de un vin bun , cocktailuri sau șampanie .
Pofta buna !
Articol scris de dodorel62