Mancare

Ardeii umpluti cu carne sunt apetisanti si super gustosi

Ardeii umpluti cu carne sunt apetisanti si super gustosi indiferent in ce anotimp se gatesc . Ardeii umpluti cu carne sunt apetisanti si super gustosi si nu necesita foarte mult timp ca sa fie facuti . Aceasti ardei mai pot fii umluti si cu orez sau cu cartofii . Este o mancare foarte gustoasa pentru zilele de post .Pentru a face aceasta gustoasa manacare avem nevoie de anumite ingrediente. Principalele ingredient care se folosesc sunt urmatoarele :

Ingredientele pentru ardeii umpluti cu carne :

800 g carne tocata de pui
500 ml suc de rosii
4 linguri ulei
3-4 foi de dafin
2 cepe tocate marunt
2 linguri pasta de tomate
putin cimbru
sare
piper

Modul de preparare pentru adreii cu carne apetisanti si super gustosi : 

Umplutura pentru ardei cu carne :

Pentru inceput vom curata ceapa si o vom spala bine . Dupa aceia o vom curata si o vom toca marunt . Vom pune ulei intr-o tigaie si acolo vom introduce la calit ceapa taiata marunt . Intre timp vom adauga pasta de rosii si vom amesteca sa nu se prinda. Cand ingredientele sunt calite oprim focul .

Intr-un boall vom pune carnea toccata si tot ce am calit . Vom continua sa ma adaugam sarea si piperul macinat . Vom amesteca foarte bine intreg continutul , pana ce acesta devine o pasta omogena .

Vom lua fiecare ardei in parte , le vom rupe frumos codita din partea de sus . Ii vom curata de seminte si ii vom spala foarte bine . Vom continua sa umplem cu amestecul obtinut acesti aredei . Acestia vor fii asezati foarte bine intr-o oala mai inalta .

Dupa aceia peste ardei se va turna bulionul si vom adauga foile de dafin si cimbrul. Apoi vom continua sa adaugam sucul de rosii si niste apa . Cratita nu se va umple decat ¼ din inaltimea ardeilor pentru ai da posibilitate si orezului sa mai fiarba.

Ardeii umpluti cu carne sunt apetisanti si super gustosi sunt la final 

La final se va aseza peste oala un capac si se va da la fiert la aragaz la foc mediu. Acesti aredei se pot face asa de bine si la cuptor intr-o tava mai inalta . Din cand in cand se mai uita la ardei sa nu sece apa sis a se prinda . Se mai complecteaza cu apa si se lasa sa fiarba linistit .

Dupa ce ardeii au fost deja fierti se opreste focul si se lasa sa se mai raceasca putin.

Ardeii se vor tine la fiert circa 40 de minute pan ace acestia se vor fierbe .

Ei pot fii serviti atunci calzi sau lasati sa se mai raceasca . Acestia se vor servi cu crotoane si cu iaurt sau smantana  fiind un adevarat deliciu .

Pofta buna !
Articol scris de dodorel62

dorel

Recent Posts

Chiftelele romanesti super apetisante

Chiftelele  romanesti super apetisante , sunt niste chiftele foarte gustoase . Chiftelele romanesti super apetisante…

2 luni ago

Ciorba de burta super delicioasa

Ciorba de burta super delicioasa ,este super gustoasa . Pentru Ciorba de burta super delicioasa…

2 luni ago

Pulpa de curcan la tava

Pulpa de curcan la tava este un deliciu . Acesta pulpa de curcan la tava…

3 luni ago

Ciuperci umplute

Ciuperci umplute sunt un adevarat deliciu . Aceste ciuperci umplute se pregatesc foarte repede .…

3 luni ago

Chiftele pe pat de varza

Chiftele pe pat de varza este un deliciu . Aceste chiftele pe pat de varza…

3 luni ago

Varza de bruxelles cu ficat de porc

Varza de bruxelles cu ficat de porc este un deliciu . Acesta varza de bruxelles…

3 luni ago