Un site pentru gurmanzi

ardeii -umpluti- cu- carne- apetisanti
Mancare

Ardeii umpluti cu carne apetisanti

Ardeii umpluti cu carne apetisanti este o mancare super gustoasa foarte usor de facut . Ardeii umpluti cu carne apetisanti este o mancare super gustoasa si apetisanta . Este o mancare care se face foarte rapid in oricare perioada a anului .

Este o mancare pur authentic romaneasca . Pentru a face aceasta apetisanta mancare , avem nevoie de anumite ingrediente . Principalele ingredient care se folosesc pentru aceasta mancare sunt urmatoarele :

Ingrediente pentru ardeii umpluti cu carne apetisanti :

6 bucati ardei grasi
1kg carne tocata
1 buc de ceapa
50 gr de ulei
Sare dupa gust
Piper dupa gust
Bulion
2 Foi de dafin
Boabe de piper

Mod de preparare pentru ardeii umpluti cu carne apetisanti :

Vom taia la capat ardeii si vom scoate coditele si ii vom spala foarte bine in apa rece de seminte . Vom curate ceapa si apoi o vom spala foarte bine . Apoi vom toca in cubulete foarte mici ceapa pentru calire .

Intr-o tigaie vom pune uleiul la incins si apoi vom adauga ceapa taiata marunt . Vom amesteca bine ceapa pana ce va capata o culoare rozalie .  Vom adauga apoi bulionul in tigaie si vom continua sa amestecam foarte bine continutul .

Vom continua sa adaugam si carnea toccata in tigaie pentru a putea fii si ea calita ,pentru ai da un gust bun.

Cand continutul este gata vom lua tigaia de pe foc si o vom lasa deoparte .

Separat vom pregati sosul pentru ardeii umpluti cu carne care urmeaza sa fie umpluti .

Vom pune in apa niste pasta de rosii si o vom pune putin sa se incalzeasca , pentru a ajuta la fierberea ardeilor mai repede .

Apoi vom umple fiecare ardei in parte cu continutul obtinut si la final deasupra la fiecare ardei vom adauga capacul taiat . Vom aseza fiecare ardei in pozitie vertical in oala si apoi vom turna sosul deja pregatit . Printre ardei vom adauga si putina frunza de dafin si boabe de piper.

Oala nu se va umple pana sus si se va umple doar ¼ din inaltimea ei . Asta  pentru a da posibilitate sa fiarba  conutul si de a nu da peste oala . Se vor tine la fiert circa 40 de minute , dupa care se vor lua de pe foc .

Ardeii umpluti cu carne apetisanti sunt la final :

Ardeii se vor lasa putin sa se raceasca si se vor servi cu crotoane . Se mai servesc cu iaurt sau smantana , fiind o adevarata delicatese . Acesti ardei se fac in oricare perioada a anului .

Pofta buna !
Articol scris de dodorel62

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow Me!