gogosarii-bulgaresti-o-reteta-super-rapida-si-gustoasa.jpg
Diverse

Gogosarii bulgaresti o reteta super rapida si gustoasa

Gogosarii bulgaresti o reteta super rapida si gustoasa agreata de multe gospodine . Gogosarii bulgaresti o reteta super rapida si gustoasa care este usor de facut . Prepararea gogoşarilor nu necesită mult timp şi au o complexitate medie. Pentru aceasta reteta avem nevoie de gogosari mari si carnosi. Pentru a face acesti gogosari vom avea nevoie de urmatoarele ingrediente :

Ingrediente pentru gogosarii bulgaresti :

gogosari
4 linguri otet Bachus 9grade acetice
3 lingurite  zahar
foi dafin,
morcovi rondele
ceapa solzisori
usturoi feliute-facultativ

2 lingurite boabe de mustar

250 g ulei

1 lingura ienibahar

1 lingura piper boabe

1 hrean taiat felii 

Mod de preparare pentru Gogosarii bulgaresti o reteta super rapida :

Pentru aceasta metoda vom cumpara gogosarii cei mai mari si grasi . Spalam gogosarii foarte bine sub jet de apa rece. Apoi vom taia gogosarii si ii vom spala foarte bine . Ii vom spala ca sa nu ramana seminte in interior. Dupa ce sunt spalati bine , gogosarii vor fii pusi intr-o oala mare.

Peste acesti gogosari taiati in feli mici vom adauga ingredientele. Incepem mai intai cu uleiul , apoi adaugam cele 4 linguri de otet . Adaugam apoi cele 3 linguri de zahar , boabele de piper ,boabele de mustar si ienibaharul. Vom continua sa adaugam foile de dafin si vom amesteca bine pentru omogenizare . Se vor lasa la macerat gogosarii timp de 24 de ore .

Timpul de stationare al gogosarilor bulgaresti la macerat :

Dupa  24 de ore , gogosarii vor fii numai buni de bagat a borcan. Gogosarii vor lasa foarte mult suc .

Se vor spala foarte bine borcanele impreuna cu capacele si se vor steriliza .

Se vor introduce fiecare felie de gogosar taiat in borcan pan ace acesta se va umple foarte bine .

Vom continua sa adaugam lichidul care a ramas dupa macerat . Dupa aceia vom adauga morcovii taiati rondele mici. Vom continua cu ceapa solzisori si usturoi taiat marunt . Vom mai adauga putine boabe de piper si de mustar.

Adaugarea capacelor la borcane cu Gogosarii bulgaresti o reteta super rapida :

La final vom adauga frunzele de dafin si uleiul .Vom adauga capacele si le vom strange etans . Daca nu aveti la toate borcanele capace se va pune un ceolofan . Ceolofanul se va strange cu un elastic sau cu ata .

Pofta buna !

Articol scris de dodorel62

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: