Langosi- deliciosi- apetisanti
Diverse

Langosi deliciosi apetisanti

Langosi deliciosi apetisanti cu mujdei de usturoi , smantana si cascaval ras . Acesti Langosi deliciosi apetisanti sunt o adevarata delicatese . Acesti langosi sunt o adevarata delicatese . Pentru a face acesti langosi nu trebuie sa avem multe ingrediente . Principalele ingrediente pentru langosi deliciosi sunt urmatoarele :

Ingrediente :

langosi
usturoi
ulei
sare
otet de miere si miere de albine
iaurt
smantana
cascaval ras
 
Mod de preparare :
 
Se vor pune mai intai langosii la decongelat . Dupa ce langosii au fost decongelati li se vor da o forma . Li se va da o forma rotunda pentru a se adauga ingredientele . Se va pune uleiul la prajit intr-o tigaie . Cand uleiul este incins se vor adauga langosii . Se vor lasa sa se prajeasca pe o parte . Apoi se vor intoarce pe partea ceilalta . Se vor praji langosii in ulei la foc mic . Dupa ce langosii au fost prajiti ,se vor scoate pe o farfurie .

Preparare Langosi deliciosi apetisanti

Se vor aseza pe un servetel pentru a se scurge de ulei . Se va curatii cateii de usturoi si se vor pisa . Dupa aceia se vor pune intr-o cana si se va adauga sare , ulei si otet . Se va amesteca foarte bine continutul si la final se adauga 2 linguri de iaurt . Se va amesteca continutul , pana vom obtine un continut omogen. Intr-un boal vom da niste cascaval pe o razatoare . La final urmeaza umplerea langosului . Vom adauga mai intai intai mujdeiul de usturoi . Il vom adauga pe intreaga suprafata a langosului . Apoi urmeaza sa adaugam smantana . O vom intinde pe toata suprafata langosului . La final vom adauga cascavalul ras . Il vom adauga peste intreg continutul .La final putem servi langosul asa cum este . Se mai poate adauga langosul la cuptorul cu microunde . La final se va obtine o crusta crocanta de cascaval . Se poate consuma asa cum este sau cu o bere rece !
Articol scris de dodorel62
Pofta buna !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.