Un site pentru gurmanzi

o -cafea- revigoranta -si -apetisanta
Diverse

O cafea revigoranta si apetisanta

O cafea revigoranta si apetisanta este foarte bine venita in fiecare dimineata , indiferent de vreme . O cafea revigoranta si apetisanta este o cafea care te trezeste si te invioreaza . O cafea buna si cu un gust placut este o adevarata cafe ape placul multor persoane . Pentru a face o cafea apetisanta , trebuie sa avem in special o cafea buna si de calitate .

Pentru a face o cafea revigoranta si  apetisanta avem nevoie de anumite ingrediente Principalele ingrediente care se folosesc pentru o cafea apetisanta  sunt urmatoarele: 

Ingrediente pentru o cafea revigoranta  :

Cafea Jacobs Barista Expresso
Coffe creamer sau Cofeta ( lapte )
Zahar cubic brun

Modul  de preparare pentru o cafea revigoranta :

Vom folosi o cafea Jacobs de buna calitate pentru a face o cafea de buna calitate . Se stie ca pe punga de cafea exista desenate 6 boabe de cafea . In functie de cum aceste boabe sunt colorate , aceasta ne da taria cafelei .

Cafeaua Jacobs este o cafea deja prajita si cu un gust si un miros placut . Eu am folosit o cafea cu o putere mare avand 5 boabe colorate din 6 . Cafeaua am macinat-o cu o masina speciala de macinat cafea .

Am asezat cana de cafea pe stativul aparatului si am pornit masina pentru a prepara cafeaua . Dupa ce cafeaua a fost macinata de masina , aceasta a inceput sa curga in ceasca asezata pe stativ .

In loc de lapte la cafea vom folosi Coffe Creamer sau , Coffeta , acesta fiind destul de bun si gustos . Acest Coffe provine din Germania si este foarte bun , ne fiind la fel de gras precum laptele .

In loc de zahar tos , miere de albine sau pastile , am folosit zahar brun cubic . Este un zahar foarte bun facut din trestie de zahar .

Pregatirea cafelei revigorante in ceasca :

In cafeaua deja facuta in cana , am adaugat mai intai zaharul brun cubic . Am amestecat acest continut , dupa care la sfarsit am adaugat Coffe Creamer-ul . Daca cumva cafeaua este prea tare , puteti sa adugati in ea putina apa minerala .

La final vom savura si vom bea aceasta cafea de dimineata , pentru a ne revigora .

Pofta buna !
Articol scris de dodorel62

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow Me!