pasta -de -ardei -Kapia- rosu delicioasa -la -borcane.jpg
Diverse

Pasta de ardei Kapia rosu delicioasa la borcane

 Pasta de ardei Kapia rosu delicioasa la borcane este o pasta foarte buna si delicioasa .  Pasta de ardei Kapia rosu delicioasa la borcane este o pasta care se face foarte rapid . Se face indeosebi pentru iarna .Este foarte buna ca si garnitura la friptura . Pentru a face aceasta reteta avem nevoie de anumite ingrediente . Ingredientele folosite sunt urmatoarele :

Ingrediente  Pasta de ardei Kapia rosu delicioasa la borcane :

3kg Ardei Kapia

4 linguri Miere de albine

6 linguri Mustar

0,5 kg Ulei

Sare

Piper

Mod de preparare ardei  kapia  rosu :

Se spala bine ardeiul kapia si se va pune la copt pe aragaz . Apoi se va toca ardeiul kapia in robotul de bucatarie . Acesta trebuie sa nu fie tocat foarte marunt ca si pasta .

Intr-o cratita se adauga uleiul , apoi adaugam mustarul si apoi mierea de albine . Se va amesteca intreg continutul . Se va amesteca pana ce vom obtine o pasta omogena si consistenta .

Dupa aceia vom adauga pasta de ardei kapia maruntita. Se va porni focul si se va amesteca totul foarte bine . Apoi vom lasa continutul la foc mic sa fiarba . Acesta trebuie lasat sa fiarba pana ce uleiul se va ridica la suprafata .

Dupa o ora si jumatate de fiert , uleiul a iesit la suprafata . Atunci vom adauga sare si piper dupa gust . Se va opri focul si se va lasa amestecul sa se odihneasca circa 30 de minute .

Asezarea pastei in borcane 

Dupa aceia pasta de ardei kapia se va pune clda in borcane . Borcanele trebuie sa fie bine spalate si sterilizate. Acestia se sterilizeaza in cuptorul de la aragaz . La final dupa ce borcanele sunt umplute se pun capacele . La fel si capacele trebuiesc spalate si sterse .

Dupa aceia borcanele se intorc cu capacul in jos si sunt lasate sa se raceasca. Peste borcane se va aseza o patura .Ele trebuie sa se raceasca la temperatura camerei .

Aceasta pasta de ardei kapia este foarte buna pentru garnitura la friptura .

Pofta buna !

Articol scris de dodorel62

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: