Pastele Carbonara o adevarata delicatese , care au o provenienta italiana . Acestia s-au facut pentru prima data in zona Roma din Italia . Pastele carbonara sunt o adevarata delicatese . Pastele Carbonara , au un gust super delicios .
Pentru a prepara Pastele Carbonara , avem nevoie de urmatoarele ingrediente :
Paste sau spaghete italiene
Sare
Piper
Ulei extravirgin
Cascaval ras la punga
Baccon
Ulei pentru prajit
Ciuperci
Smantana
Sos special pentru paste
Modul de preparare pentru Pastelele Carbonara :
Se iau pastele se pun la fiert dupa ce apa a inceput sa fiarba ,impreuna cu putina sare . Se fierb pastele circa 8-10 minute , dupa care acestia se scot si se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare.
Separat intr-o tigaie cu ulei incins se pun bucatelele de bacon si ciuperci la calit . Dupa ce acestia se calesc bine se scot si ele pe o farfurie pentru a se scurge de ulei. Aceste bucati de bacon impreuna cu ciupercile calite se introduc peste pastele fierte .
Peste aceste paste , bacon si ciuperci se va presara cascaval ras , iar apoi peste intreg continutul se va pune un sos scpecial . Se poate sa se mai aduge si niste piper macinat si putin vin alb daca se doreste . La final ca aceste paste Carbonara sa fie delicioase se adauga doua sau trei lunguri de smantana si se amesteca toata compozitia existenta .In acelasi timp se mai adauga si doua sau trei ninguri de ulei de masline .
Pastele Carbonara sunt foarte gustoase
La final aceste Paste Carbonara se pot manca , fiind cu adevarat super delicioase si gustoase .
In loc de smantana cine doreste poate sa ia trei oua si sa le bata si apoi sa le adauge peste aceste paste . Pastele se amesteca foarte bine si in sfarsit Pastele Carbonara se pot consuma fiind o adevarata delicatese .
Modul de servire pentru Pastele Carbonara
Ca si la celelalte mancaruri si la aceste paste carbonara se poate servi cate un paghar de alcool . Pentru aceste paste carbonara este bine venit un pahar de vin alb .
Pofta buna !
Articol scris de dodorel62