prajitura -cu -piscoturi -si -crema -de- budinca
Dulciuri

Prajitura cu piscoturi si crema de budinca

Prajitura cu piscoturi si crema de budinca este o prajitura care se face foarte repede . Prajitura cu piscoturi si crema de budinca este o prajitura foarte delicioasa si nu necesita foarte mult timp pentru a o face .

Pentru a face aceasta prajitura cu mere avem neoie de anumite ingrediente. Principalele ingrediente pentru a face aceasta prajitura cu mere sunt urmatoarele :

Ingrediente pentru prajitura cu piscoturi :

20 de piscoturi
1 plic de budinca de ciocolata
3 linguri zahar pudra
400 ml de lapte
Boabe de strugure
1Banana
1Portocala
Esenta de rom
Miere de albine

Mod de preparare pentru prajitura cu piscoturi :

Pentru inceput se prepara crema de budinca . Intr-o oala mai inalta se adauga laptele si apoi se toarna praful de budinca . Se continua sa se adauge zaharu pudra si esenta de rom .

Odata adaugate aceste ingrediente vom incepe sa mixam cu mixerul intreg continutul . Se va mixa continutul timp de 5-6 minute la viteza medie pana vom obtine o crema omogena . Cu cat aceasta crema va fii mai omogena cu atat aceasta crema va fii mai buna .

Intr-un castron vom adauga apa , zahar pudra si miere de albine pentru a face un sirop .In acest sirop vom introduce pe rand fiecare piscot pentru a le inmuia . Se inmoaie fiecare piscot in parte si se va aseza intr-o tava .

Dupa ce sa asezat primul rand de piscoturi , peste acestia se va turna crema de budinca . Apoi se continua cu stratul al doilea de piscoturi care se aseaza peste celelalte . Odata asezate ceelalte piscoturi se va turna crema si se va intinde pe toata suprafata prscoturile .

La final vom orna intreaga prajitura cu banana taiate rondele , portocale si boabe de struguri albi .

Cand prajitura este ornata cu aceste fructe , se da la frigider pentru a se intari . Odata intarita prajitura se va putea servi , fiind o adevarata delicatese .

Pofta buna !
Articol scris de dodorel62

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: