Un site pentru gurmanzi

prajitura- tOSCA -super -apetisanta , Prajitura TOSCA, Prajitura super apetisanta - ingrediente ,
Dulciuri

Prajitura TOSCA super apetisanta

Prajitura TOSCA super apetisanta , este o prajitura destul de apetisanta si gustoasa . Prajitura TOSCA super apetisanta este o prajitura destul de gustoara si foarte buna .

Pentru a face aceasta prajitura Tosca super apetisanta , avem nevoie de anumite ingrediente . Principalele ingrediente ce se folosesc la aceasta prajitura sunt urmatoarele :

Ingrediente pentru prajitura TOSCA super apetisanta :

Ingrediente pentru blat :

150 gr zahar
100 gr de faina
70 gr de mac
4 oua
1lingura esenta de vanilie
Putina sare

Ingrediente pentru crema

500 ml lapte
200 gr de unt
100 gr de zahar
70 gr de amidon
4 galbenusuri
1lingura esenta de vanilie

Ingrediente pentru stratul de biscuiti

200 ml cafea indulcita
100 gr biscuiti
200 gr ciocolata amaruie
150 ml frisca

Modul de preparare pentru pentru prajitura TOSCA super apetisanta :

Este o prajitura delicioasa compusa dintr-un blat de pandispan cu mac , o crema de vanilie,un strat de biscuit si glazura de ciocolata.

Pentru inceput vom mixa ouale, zaharul si sarea , pana ce se va tripla volumul .Le scoatem si peste ele vom adauga macul si amestecam cu miscari largi .Apoi vom adauga esenta de vanilie si apoi faina .

Intr-o tava normala vom adauga hartie de copt si vom adauga apoi intreaga compozitie si o intindem uniform .

Apoi compozitia se da la cuptor pentru 20-30 minute la o temperature de 180 de grade .Apoi dupa ce blatul este gata vom adauga laptele si lasam continutul sa se raceasca normal

Apoi ne apucam sa facem crema .Intr-o cratita vom adauga galbenusurile , zaharul , amidonul esenta de vanilie si laptele. Vom pune cratita pe foc si  amestecam crema pana ce aceasta se va intari . Vom lasa apoi crema sa se raceaca .

Vom mixa untul timp de 5-10 minute, pana ce acesta se va face o crema . Apoi vom adauga crema de vanilie si continuam sa mixam .

Peste blat adaugam crema de vanilie, vom adauga biscuitii inmuiati deja in cafea. Apoi peste stratul de biscuiti vom adauga glazura .

Vom continua apoi sa intindem intreg continutul peste stratul de biscuiti. Peste blat vom adauga intrega glazura si o vom intinde-o uniform.  Apoi vom nivela intreaga crema si o vom da la frigider pentru circa 5-6 ore .

La final vom scoate aceasta delicioasa prajitura afara si urmeaza sa fie proportionate in mod normal .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow Me!