Un site pentru gurmanzi

Pulpa de miel super delicioasa

Pulpa de miel
Print Recipe
0 Add to Favorites
pulpa- de- miel.jpg pinit Vezi galeria 3 fotografii

Se taie pulpa de miel super delicioasa , se spala foarte bine si se prepara baitul din ingredientele de mai sus . Se lasa pulpa de miel super delicioasa la macerat 24 de ore . Dupa aceia se scoate afara si se lasa sa se odihneasca circa 1 ora la aer. Dupa aceia se ia o tava si se aseaza cu grija pulpa de miel In tava se va pune toate ingredientele . Deasupra peste pulpa se mai pune putina bere si apoi urmeaza ca pulpa sa fie bagata la cuptor . Cuptorul trebuie sa fie in prealabil foarte bine incalzit , dupa care se da la foc mediu .

Mod de preparare pulpa de miel 

Se taie pulpa de miel , se spala foarte bine si se prepara baitul din ingredientele de mai sus . Se lasa la macerat 24 de ore . Dupa aceia se scoate afara si se lasa sa se odihneasca circa 1 ora la aer. Dupa aceia se ia o tava si se aseaza cu grija pulpa de miel In tava se va pune toate ingredientele . Deasupra peste pulpa se mai pune putina bere si apoi urmeaza ca pulpa sa fie bagata la cuptor . Cuptorul trebuie sa fie in prealabil foarte bine incalzit . Dupa aceia se lasa pulpa de miel sa se faca  la foc mediu . Asta pentru a nu se arde pulpa si doar a se fargezii. Cand este aproape gata pulpa de prajit se scoate tava afara . Peste pulpa vom stropi cu putina bere pentru a se fragezii . Tot odata se fragezeste pulpa dar face si o crusta foarte frumoasa .

Pentru a se rumenii foarte bine pulpa trebuie tinuta la cuptor cca 3 ore.

Dupa ce este pulpa a fost facuta se scoate afara si se lasa putin sa se raceasca .

Pentru a se rumenii foarte bine pulpa trebuie tinuta la cuptor cca 3 ore.

Dupa ce este pulpa a fost facuta se scoate afara si se lasa putin sa se raceasca .

Difficulty: Nivel intermediar Prep Time 3 oră Cook Time 3 oră Rest Time 10 min. Total Time 6 ore 10 minute
Servings: 2 Calories: 600
Best Season: Primăvară

Description

Se taie pulpa de miel , se spala foarte bine si se prepara baitul din ingredientele de mai sus . Se lasa la macerat 24 de ore . Dupa aceia se scoate afara si se lasa sa se odihneasca circa 1 ora la aer. Dupa aceia se ia o tava si se aseaza cu grija pulpa de miel In tava se va pune toate ingredientele . Deasupra peste pulpa se mai pune putina bere si apoi urmeaza ca pulpa sa fie bagata la cuptor . Cuptorul trebuie sa fie in prealabil foarte bine incalzit , dupa care se da la foc mediu .

Pentru a se rumenii foarte bine pulpa trebuie tinuta la cuptor cca 3 ore.

Dupa ce este pulpa a fost facuta se scoate afara si se lasa putin sa se raceasca .

ingrediente

Mărime porție 1

Porții 1


Cantitate pe porție
Calorii 294kcal
Calorii din grăsimi 1.5kcal
Valoare zilnică % *
Total grăsimi 20.9g33%
Grăsimi saturate 8.8g45%
Grăsimi nesaturate 1.5g
Colesterol 97mg33%
Sodiu 72mg3%
Potasiu 310mg9%
Total carbohidrați 0g
Fibre în regimul alimentar 0g
Zaharuri 0g
Proteine 0g

Vitamina A 0 IU
Vitamina C 0 mg
Calciu 16.97 mg
Fier 1.9 mg
Vitamina D 0 IU
Vitamina E 0.1 IU
Vitamina K 4.6 mcg
Tiamină 0.1 mg
Riboflavină 0.3 mg
Niacină 0 mg
Vitamina B6 0.1 mg
Acid folic 0 mcg
Vitamina B12 2.5 mcg
Biotină 12.3 mcg
Acid pantotenic 0 mg
Fosfor 188 mg
Iod 0 g
Magneziu 23 mmol
Zinc 4.5 mcg
Seleniu 26.26 mg
Cupru 0.1 mg
Mangan 0 mg
Crom 0 mcg
Molibden 0 mg
Clorură 0 mmol

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Keywords: pulpa de miel, pulpa, miel,reteta culinara, reteta gustoasa,ingrediente,friptura

Did you make this recipe?

Cartuș rețetă propulsat de WP Delicious
imagine-dodo.jpg

marin

retete culinare gustoase

Despre acest site vreau sa va spun ca este un site destinat in exclusivitate gastronomiei. Despre acest site vreau sa va spun ca a fost facut in urma cu putin timp . Acest site despre retete culinare l-am creeat din dragoste si pasiune

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow Me!