Un tort delicios si gustos

Un tort delicios si gustos
Print Recipe
0 Add to Favorites
un- tort -delicios.jpg pinit Vezi galeria o fotografie

 

Un tort delicios si gustos facut cu multe ingrediente . Acest tort l-am facut cu ingrediente de buna calitate . Un tort delicios si gustos este atunci cand il faci cu dragoste . Pentru acest tort am folosit niste ingrediente specifice . Ingredientele folosite pentru acest tort sunt urmatoarele :

Ingrediente :

Blat de tort

Crema de ciocolata

Crema de vanilie

Esenta de rom

Esenta de vanilie

Alune prajite

Stafide

Lapte

Ciocolata neagra

Nuca de cocos

Capsuni

Banane

Poetocale

Zahar pudra

Lamaie

Mod de preparare crema de ciocolata :

Intr-un boal mare se pune cca 250 ml de lapte . Se adauga pachetul de crema de ciocolata si esenta de rom . Se adauga 3 lingurite de zahar pudra si alunele prajite . Apoi cu mixerul se amesteca intrega compozitie timp de 4 minute.Cand crema este terminata se va da putin la frigider pentru a se intari .

Mod de preparare crema de vanilie :

Intr-un boal mare se pune cca 250 ml de lapte . Se adauga pachetul de crema de vanilie si esenta de vanilie . Se adauga 3 lingurite de zahar pudra si srtafidele . Apoi cu mixerul se amesteca intrega compozitie timp de 4 minute.Cand crema este terminata se va da putin la frigider pentru a se intari .

Mod preparare tort :

Se ia prima foaie de blat si se tapeteaza cu laptele in care am adaugar esenta de rom . Dupa ce am tapetat foaia bine , vom adauga crema de vanilie . Apoi luam ce-a de a doua foaie si o tapetam cu lapte . Apoi vom adauga crema de ciocolata si o vom intinde pe foaia de tort.

Luam si ultima foaie de tort si o tapetam iarasi cu lapte . O asezam peste ce-a de a doua foaie . Apoi tapetam iarasi cu lapte intreg tortul . Dupa aceasta vom pune pe jumatate de tort crema de ciocolata . Pe ceilalalta jumatate vom pune crema de vanile .

Adaugare ingrediente tort

La final dupa ce am adaugat cele doua creme , urmeaza ornarea tortului cu fructe . Vom pune capsuni , banane si portocale . Pe partea cu ciocolata vom presara nuca de cocos . Pe partea cu vanilie vom presara ciocolata neagra rasa.

Cand tortul este gata ornat , acesta se da la frigider pentru a se intari . Cand tortul este intarit , acesta se taie in felii si se poate servi .

Tortul se poate servi asa cum este sau se serveste cu inghetata asortata .

Pofta buna !

Articol scris de dodorel62

un- tort -delicios.jpg pinit
0 Add to Favorites

Un tort delicios si gustos

Difficulty: Începător Prep Time 30 min. Rest Time 10 min. Total Time 40 de minute Servings: 10 Calories: 200 Best Season: Potrivită în orice anotimp

Description

Mod de preparare crema de ciocolata :

Intr-un boal mare se pune cca 250 ml de lapte . Se adauga pachetul de crema de ciocolata si esenta de rom . Se adauga 3 lingurite de zahar pudra si alunele prajite . Apoi cu mixerul se amesteca intrega compozitie timp de 4 minute.Cand crema este terminata se va da putin la frigider pentru a se intari .

Mod de preparare crema de vanilie :

Intr-un boal mare se pune cca 250 ml de lapte . Se adauga pachetul de crema de vanilie si esenta de vanilie . Se adauga 3 lingurite de zahar pudra si srtafidele . Apoi cu mixerul se amesteca intrega compozitie timp de 4 minute.Cand crema este terminata se va da putin la frigider pentru a se intari .

Mod preparare tort :

Se ia prima foaie de blat si se tapeteaza cu laptele in care am adaugar esenta de rom . Dupa ce am tapetat foaia bine , vom adauga crema de vanilie . Apoi luam ce-a de a doua foaie si o tapetam cu lapte . Apoi vom adauga crema de ciocolata si o vom intinde pe foaia de tort.

Luam si ultima foaie de tort si o tapetam iarasi cu lapte . O asezam peste ce-a de a doua foaie . Apoi tapetam iarasi cu lapte intreg tortul . Dupa aceasta vom pune pe jumatate de tort crema de ciocolata . Pe ceilalalta jumatate vom pune crema de vanile .

La final dupa ce am adaugat cele doua creme , urmeaza ornarea tortului cu fructe . Vom pune capsuni , banane si portocale . Pe partea cu ciocolata vom presara nuca de cocos . Pe partea cu vanilie vom presara ciocolata neagra rasa.

Cand tortul este gata ornat , acesta se da la frigider pentru a se intari . Cand tortul este intarit , acesta se taie in felii si se poate servi .

Ingrediente

Keywords: tort,ingrediente,reteta tort, gastronomie,dulciuri,retete , retete culinare , retete gustoase , retete interesate , ingrediente , gastronomie , retete gastronomice ,

Did you make this recipe?

Cartuș rețetă propulsat de Delicious Recipes
imagine-dodo.jpg

marin

retete culinare gustoase

Despre acest site vreau sa va spun ca este un site destinat in exclusivitate gastronomiei. Despre acest site vreau sa va spun ca a fost facut in urma cu putin timp . Acest site despre retete culinare l-am creeat din dragoste si pasiune

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: