Rulada-de-carne-de-porc
Mancare

Rulada de carne de porc

Rulada de carne de porc este un deliciu . Acesta rulada de carne de porc se prepara foarte repede . Sunt o adevarata delicatese si au un gust aparte . Acesta rulada de carne de porc are un gust aparte .

Pentru a face aceasta rulada de carne de porc avem nevoie de urmatoarele ingrediente :

Ingrediente pentru rulada de carne de porc :

Carne de porc tocata

3 oua

2 llingurite de sare

Usturoi granulat

5 catei de usturoi

Piper negru macinat

Sunca sau bacon

Marar sau patrunjel

Cascaval feliat

Bacopn sau sunca taiata feli

Ulei

Mod de preparare rulada de carne de porc :

Se aseaza intr-un castron toata carnea tocata si se adauga ouale . Se adauga apoi mararul taiat marunt si usturoiul granulat . Apoi se va adauga piperul macinat si sarea dupa gust . Se va amesteca foarte bine intreg continutul din castron .

Dupa ce intreg continutul a fost bine amestecat se lasa sa se odihneasca . Intre timp in tava se adauga apa si ulei . Apoi introducem continutul in vava si il vom rula . Se va aduga in tava si niste piper boabe si foi de dafin .

Peste rulada deja formata se va aduga bugati de cascaval .Dupa aceia se va aduga felii subtiri de bacon . Peste tot continutul se va da cu un strat subtire de ou .

Intre timp se porneste cuptorul asteptand sa ajunga la o temperatura de 180 de grade . Odata ajuns la aceasta temperatura de introduce tava cu rulada . Se va tine la cuptor rulada circa 1 ora pana se va coace . Odata coapta rulada se va scoate afara si se va lasa la racit .

Aceasta delicioasa rulada se va servi alaturi de niste cartofi . Acestia pot fii fie prajiti , piure sau natur . Este o adevarata delicatese aceasta rulada de carne de porc .

Ca si bautura se poate servi cu o bere rece si buna . Se mai poate servi si alaturi de un vin alb , rose sau rosu .

Pofta buna !

Articol scris de dodorel62

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.