Tocanita -de -ciuperci- cu- ciolan -afumat
Mancare

Tocanita de ciuperci cu ciolan afumat

Tocanita de ciuperci cu ciolan afumat este un adevarat deliciu . Aceasta tocanita de ciuperci se face foarte repede . Este o tocanita deosebita mai ales pentru anotimpul rece . Aceasta tocanita se poate gatii in orice anotimp al anului .

Pentru a face aceasta tocanita de ciuperci avem nevoie de urmatoarele ingrediente :

Ingrediente pentru Tocanita de ciuperci cu ciolan afumat :

Ceapa

Ulei

Usturoi graunte

Usturoi granulat

Vegeta

Ardei gras

Bulion

Ciolan afumat .

Ciuperci

Mod de preparare Tocanita de ciuperci cu ciolan afumat :

Se curata o ceapa potrivita si se spala bine . Apoi aceasta ceava se va taia in bucati mici . Apoi se va spala un ardei gras . Apoi se va taia si se va curata de seminte . Se va taia ardeiul in bucati mici ca si ceapa.

Se va curata niste usturoi si se va martunti . Ciupercile se vor spala si se vor taia in bucati mai mici . Dupa ce totul este gata se va adauga ulei intr-o cratita . Se va adauga in cratita ardeiul gras si ceapa taiata marunt . Se vor cali , pana ce se vor avea o culoare aurie .

Timpul de preparare Tocanita de ciuperci cu ciolan afumat

Cand acestia sunt putin calite , se adauga ciupercile taiate . Se adauga apoi niste ulei , vegeta si putina apa in cratita . Apoi se va adauga in cratita ciolanul afumat . Se mai adauga apoi si doua linguri de bulion si se amesteca in cratita .

Aproape de final se va adauga usturoiu maruntit .Se adauga si usturoiul granulat si se lasa sa mai fiarba . Cand tocanita este aproape scazuta este fiarta . Se va opri apoi focul de la cratita si se va lasa tocanita la racit .

Aceasta tocanita este un adevarat deliciu . Se poate servii cu mamaliguta sau cu paine .Se mai poate servii si cu un piure de cartofi delicioas .

Pofta buna !

Articol scris de dodorel62

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.