Un site pentru gurmanzi

un- salam -de -biscuiti -super- apetisant
Dulciuri

Un salam de biscuiti super apetisant

Un salam de biscuiti super apetisant , este o prajitura destul de apetisanta si gustoasa . Aceasta prajitura mai este numita si prajitura copilariei . Era o prajitura care era si este foarte adorata de copii. Un salam de biscuiti super apetisant este o prajitura destul de gustoara si foarte buna .

Pentru a face acest salam de biscuiti super apetisant avem nevoie de anumite ingrediente . Principalele ingrediente ce se folosesc la acest salam de biscuiti sunt urmatoarele :

Ingrediente pentru un salam de biscuiti super apetisant :

450 gr de biscuiti petit beurre
150 gr de stafide
200 ml de lapte
150 gr de nuca
50 gr de nuca de cocos
100 gr de unt
200 gr de rahat
100 gr de zahar tos
1 lingurita de esenta de vanilie
1 lingurita de esenta de rom

Modul de preparare pentru salam de biscuit :

Pentru inceput vom pune laptele in cratita , impreuna cu stafidele , zaharul si cacaoa . Vom continua sa amestecam intreg continutul foarte bine . Vom adauga si untul si asteptam ca untul sa se topeasca .

Vom lasa intreg amestecul sa se raceasca oprind focul de la aragaz . Dupa aceia vom continua sa rupem toti bisuitii cu mana . Daca ii vom da prin moara de tocat riscam sa avem biscuit foarte mici .

Peste acesti biscuit rupti vom adauga cele doua esente si intreg amestecul din cratita . Il vom lasa sa se raceasca cca 30 de minute .Apoi vom adauga nuca si rahatul si continuam sa amestecam .

Vom amesteca foarte bine cu mana intreg continutul din cratita pana ce acesta va fii omogen .Dupa aceia vom lua o folie de plastic si o vom intinde-o pe masa unde o vom tapeta cu nuca de cocos.

Dupa aceia vom adauga continutul din cratita si il vom intinde formand

Dupa ce totul a fost gata , salamul de biscuit va fii introdus la frigider pentru a se intarii circa 5-6 ore . Apoi salamul va fii sos afara si se va putea felia fiind un adevarat deliciu .

Pofta buna !
Articol scris de dodorel62

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow Me!