La inceput se spala foarte bine pulpele de pui. Dupa aceia se aseaza pe un tocator si se bat . Aceasta operatiune se face cu un facalet sau cu un sucitor. Se bat pulpele pentru a ramane carnea frageda ,gustoasa si moale . Dupa aceasta pulpele se aseaza intr-o cratita . Peste pulpe se adauga baitul deja preparat . Apoi pulpele se lasa la macerat 24 de ore la frigider . Dupa 24 de ore pulpele vor fii scoase afara .Se ia o tava in care se va aduuga ulei iar apoi vom adauga cartofii taiati rondele . Peste cartofi se adauga intreg baitul din cratita si niste ulei . Pulpele se vor unge cu putina untura . Peste pulpe se va presara un praf de piper si putin ulei sin putin vin rosu . Dupa aceasta tava cu pulpele se va da la cuptor . Cuptorul trebuie sa fie preincalzit si se va lasa la foc mediu .
Mărime porție 2
Porții
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.
Va multumesc pentru aprecierea retetei culinare !