Opțiuni imprimare

Un tort delicios si gustos

un- tort -delicios.jpg
  Un tort delicios si gustos facut cu multe ingrediente . Acest tort l-am facut cu ingrediente de buna calitate . Un tort delicios si gustos este atunci cand il faci cu dragoste . Pentru acest tort am folosit niste ingrediente specifice . Ingredientele folosite pentru acest tort sunt urmatoarele :

Ingrediente :

Blat de tort Crema de ciocolata Crema de vanilie Esenta de rom Esenta de vanilie Alune prajite Stafide Lapte Ciocolata neagra Nuca de cocos Capsuni Banane Poetocale Zahar pudra Lamaie

Mod de preparare crema de ciocolata :

Intr-un boal mare se pune cca 250 ml de lapte . Se adauga pachetul de crema de ciocolata si esenta de rom . Se adauga 3 lingurite de zahar pudra si alunele prajite . Apoi cu mixerul se amesteca intrega compozitie timp de 4 minute.Cand crema este terminata se va da putin la frigider pentru a se intari .

Mod de preparare crema de vanilie :

Intr-un boal mare se pune cca 250 ml de lapte . Se adauga pachetul de crema de vanilie si esenta de vanilie . Se adauga 3 lingurite de zahar pudra si srtafidele . Apoi cu mixerul se amesteca intrega compozitie timp de 4 minute.Cand crema este terminata se va da putin la frigider pentru a se intari .
Mod preparare tort :
Se ia prima foaie de blat si se tapeteaza cu laptele in care am adaugar esenta de rom . Dupa ce am tapetat foaia bine , vom adauga crema de vanilie . Apoi luam ce-a de a doua foaie si o tapetam cu lapte . Apoi vom adauga crema de ciocolata si o vom intinde pe foaia de tort. Luam si ultima foaie de tort si o tapetam iarasi cu lapte . O asezam peste ce-a de a doua foaie . Apoi tapetam iarasi cu lapte intreg tortul . Dupa aceasta vom pune pe jumatate de tort crema de ciocolata . Pe ceilalalta jumatate vom pune crema de vanile .
Adaugare ingrediente tort
La final dupa ce am adaugat cele doua creme , urmeaza ornarea tortului cu fructe . Vom pune capsuni , banane si portocale . Pe partea cu ciocolata vom presara nuca de cocos . Pe partea cu vanilie vom presara ciocolata neagra rasa. Cand tortul este gata ornat , acesta se da la frigider pentru a se intari . Cand tortul este intarit , acesta se taie in felii si se poate servi . Tortul se poate servi asa cum este sau se serveste cu inghetata asortata . Pofta buna ! Articol scris de dodorel62
Cooking Method
Cuisine
Courses
Difficulty Începător
Timp
Prep Time: 30 de minute Rest Time: 10 minute Total Time: 40 de minute
Servings 10
Calories 200
Best Season Potrivită în orice anotimp
Descriere

Mod de preparare crema de ciocolata :

Intr-un boal mare se pune cca 250 ml de lapte . Se adauga pachetul de crema de ciocolata si esenta de rom . Se adauga 3 lingurite de zahar pudra si alunele prajite . Apoi cu mixerul se amesteca intrega compozitie timp de 4 minute.Cand crema este terminata se va da putin la frigider pentru a se intari .

Mod de preparare crema de vanilie :

Intr-un boal mare se pune cca 250 ml de lapte . Se adauga pachetul de crema de vanilie si esenta de vanilie . Se adauga 3 lingurite de zahar pudra si srtafidele . Apoi cu mixerul se amesteca intrega compozitie timp de 4 minute.Cand crema este terminata se va da putin la frigider pentru a se intari .

Mod preparare tort :

Se ia prima foaie de blat si se tapeteaza cu laptele in care am adaugar esenta de rom . Dupa ce am tapetat foaia bine , vom adauga crema de vanilie . Apoi luam ce-a de a doua foaie si o tapetam cu lapte . Apoi vom adauga crema de ciocolata si o vom intinde pe foaia de tort.

Luam si ultima foaie de tort si o tapetam iarasi cu lapte . O asezam peste ce-a de a doua foaie . Apoi tapetam iarasi cu lapte intreg tortul . Dupa aceasta vom pune pe jumatate de tort crema de ciocolata . Pe ceilalalta jumatate vom pune crema de vanile .

La final dupa ce am adaugat cele doua creme , urmeaza ornarea tortului cu fructe . Vom pune capsuni , banane si portocale . Pe partea cu ciocolata vom presara nuca de cocos . Pe partea cu vanilie vom presara ciocolata neagra rasa.

Cand tortul este gata ornat , acesta se da la frigider pentru a se intari . Cand tortul este intarit , acesta se taie in felii si se poate servi .

Ingrediente
  • 150 grame Crema de ciocolata
  • 150 grame Crema de vanilie
  • 5 grame Esenta de rom
  • 5 grame Esenta de vanilie
  • 50 grame Alune prajite
  • 50 grame Stafide
  • 100 grame Lapte
  • 10 grame Ciocolata neagra
  • 10 grame Nuca de cocos
  • 50 grame Capsuni
  • 150 grame Banane
  • 100 grame Portocale
  • 20 grame Zahar pudra
  • 20 grame Lamaie
Keywords: tort,ingrediente,reteta tort, gastronomie,dulciuri,retete , retete culinare , retete gustoase , retete interesate , ingrediente , gastronomie , retete gastronomice ,
imagine-dodo.jpg
marin
retete culinare gustoase

Despre acest site vreau sa va spun ca este un site destinat in exclusivitate gastronomiei. Despre acest site vreau sa va spun ca a fost facut in urma cu putin timp . Acest site despre retete culinare l-am creeat din dragoste si pasiune

Va multumesc pentru aprecierea retetei culinare !