Mod de preparare crema de ciocolata :
Intr-un boal mare se pune cca 250 ml de lapte . Se adauga pachetul de crema de ciocolata si esenta de rom . Se adauga 3 lingurite de zahar pudra si alunele prajite . Apoi cu mixerul se amesteca intrega compozitie timp de 4 minute.Cand crema este terminata se va da putin la frigider pentru a se intari .
Mod de preparare crema de vanilie :
Intr-un boal mare se pune cca 250 ml de lapte . Se adauga pachetul de crema de vanilie si esenta de vanilie . Se adauga 3 lingurite de zahar pudra si srtafidele . Apoi cu mixerul se amesteca intrega compozitie timp de 4 minute.Cand crema este terminata se va da putin la frigider pentru a se intari .
Mod preparare tort :
Se ia prima foaie de blat si se tapeteaza cu laptele in care am adaugar esenta de rom . Dupa ce am tapetat foaia bine , vom adauga crema de vanilie . Apoi luam ce-a de a doua foaie si o tapetam cu lapte . Apoi vom adauga crema de ciocolata si o vom intinde pe foaia de tort.
Luam si ultima foaie de tort si o tapetam iarasi cu lapte . O asezam peste ce-a de a doua foaie . Apoi tapetam iarasi cu lapte intreg tortul . Dupa aceasta vom pune pe jumatate de tort crema de ciocolata . Pe ceilalalta jumatate vom pune crema de vanile .
La final dupa ce am adaugat cele doua creme , urmeaza ornarea tortului cu fructe . Vom pune capsuni , banane si portocale . Pe partea cu ciocolata vom presara nuca de cocos . Pe partea cu vanilie vom presara ciocolata neagra rasa.
Cand tortul este gata ornat , acesta se da la frigider pentru a se intari . Cand tortul este intarit , acesta se taie in felii si se poate servi .
Va multumesc pentru aprecierea retetei culinare !