Salata de varza rosie cu friptura de rata si vinete umplute este o mancare super delicioasa si gustoasa . Salata de varza rosie se poate prepara foarte repede. Friptura de rata este o friptura super delicioasa si apetisanta . Super gustoase sunt si vinetele umplute si salata de varza
Varza rosie
Carne de rata
Vinete
Ceapa
Carne tocata
Ulei
Sare
Piper
Vegeta
Bulion
Branza topita sau cascaval
Rosii rotunde
Masline negre sau verzi fara os
x
Salata de varza rosie se taie fideluta pentru a putea fii pusa la calit . Se pune uleiul in tigaie la incins , dupa care se adauga varza taiata . Se adauga varza si se amesteca continuu pentru a nu se prinde .
Intr-o alta tigaie punem ulei si adaugam carnea de rata la prajit . Peste carnea de rata se adauga putina vegeta si piper . Dupa ce carnea de rata este prajita se scoalte din tigaie . Se lasa pe o farfurie pentru a se scurge de uleiul din ea.
Apoi se iau vinetele si se taie coditele si se taie la jumatate fiecare . Se scobesc vinetele cu o lingura , iar continutul nu se arunca . Apoi in interiorul vinetelor se pune un strat subtire de sare .
Apoi curatam niste ceapa pe care o taiem marunt . Punem intr-o tigaie uleiul la incins . Dupa aceasta adaugam ceapa si o amestecam bine ca sa nu se aprinda . O amestecam pana prinde o culoare caramelizata . Apoi adaugam o lingura de bulion si amestecam putin .
La sfarsit adaugam carnea tocata in tigaie si adaugam putin piper si sare . Amestecam continuu pan ace calim carnea impreuna cu ceapa .Cand tot continutul este gata se opreste focul .
Apoi luam acest continut si il adugam in fiecare vanata taiata . Dupa aceasta luam o tava in care adaugam ulei si introducem vinetele . Vom incinge putin cuptorul , dupa care vom introduce tava cu vinetele .
Vom tine vinetele la cuptor circa 30 de minute pentru a se coace . Cand aceste vinete sunt aproape coapte peste ele se va adauga branza topita . Se poate adauga aceasta branza topita dar si cascaval . Se mai poate pune si cate o felie de rosie taiata subtire . Se vai poate adauga deasupra si cate o maslina .
Se va mai lasa tava la cuptor pentru inca 5 minute pan ace branza se va topi . Apoi se va scoate tava de la cuptor . De asupra se poate orna vinetele cu putin patrunjel .
Aceste vinete se pot servi impreuna cu varza calita cu friptura de rata . Se mai pot servi vinetele si separat , impreuna cu iaurt sau smantana .
Ca si bautura este bine venita o bere de buna calitate sau un vin alb sec !
Pofta buna !
Artiicol scris de dodorel62
Chiftelele romanesti super apetisante , sunt niste chiftele foarte gustoase . Chiftelele romanesti super apetisante…
Ciorba de burta super delicioasa ,este super gustoasa . Pentru Ciorba de burta super delicioasa…
Pulpa de curcan la tava este un deliciu . Acesta pulpa de curcan la tava…
Ciuperci umplute sunt un adevarat deliciu . Aceste ciuperci umplute se pregatesc foarte repede .…
Chiftele pe pat de varza este un deliciu . Aceste chiftele pe pat de varza…
Varza de bruxelles cu ficat de porc este un deliciu . Acesta varza de bruxelles…