Pulpa de miel umpluta este o delicatese . Aceasta pulpa de miel umpluta se pregateste relativ usor . Este o friptura ideala pentru masa de Paste . Se face si pulpa de miel umpluta cu alte organe . Pentru a face aceasta friptura avem nevoie de anumite ingrediente .
MÄruntaiele de la un miel ( orgenele: ficatul, plÄmânii, rinichii, inima)
2 legÄturi de ceapÄ verde sau 3 mai mici
1 legÄtura usturoi verde sau 2 mai mici
50 ml ulei vegetal
2 legÄturi de pÄtrunjel
6 ouÄ
Sare Èi piper dupÄ gust
Bere , Vin rosu
Pentru început vom spÄla bine organele mielului . Le vom pune la fiert în apÄ rece, fÄrÄ absolut nimic. Nu se va pune  sare cand fierbem organele.Sarea întÄreÈte ficatul Èi o sÄ fie ca piatra.
Când va începe sÄ fiarbÄ se va forma o spumÄ .Spuma formata va trebui sÄ o luÄm jos. Carnea de miel este destul de fragedÄ, nu va trebui sÄ fierbem mult .Se tine la fiert circa o orÄ Èi 20 de minute.  Apoi lÄsÄm organele sÄ se rÄceascÄ Ã®n apa în care au fiert.
Ãn timp ce organele se rÄcesc, spÄlam ceapa, usturoiul Èi le tocÄm mÄrunt.
Le punem la cÄlit, pânÄ se înmoaie bine . Le calim pana dispare toatÄ apa lÄsatÄ de la ele. Le dÄm deoparte sÄ se rÄceascÄ.
DupÄ ce s-au rÄcit organele le tocÄm cubuleÈe mici . Organele taiate le vom pune într-un vas .Apoi  peste ele adÄugÄm ceapa cu usturoiul cÄlite. Adaugam apoi cele 3 ouÄ crude rÄmase . Amestecam si adaugam pÄtrunjelul, sare, piper Èi omogenizÄm.
Dupa ce toata compozitia este terminata o lasam sa se odihneasca .
Pulpa de miel se spala foarte bine cu apa calduta . Se inlatura pielea de pe pulpa respectiva . Apoi pulpa se cresteaza cu un cutit ascutit . Dupa ce am crestat pulpa vom adauga continutul . Acest continut se va introduce in pulpa . Odata introdus continutul inauntru , pulpa se va coase . Se va coase taietura de pe pulpa cu niste ata . Aceasta cusatura trebuie facuta bine ca sa nu se desfaca ..
Odata garnisita cu organe pulpa se aseaza in tava . In tava se va pune ulei si peste pulpa se va turna vin rosu . Aceasta se va da apoi la cuptor . Cuptorul trebuie bine incins . Cand va fii aproape de terminare se va adauga berea . Se va adauga berea pentru fragezirea pulpei .
Pulpa de miel umpluta se va tine la cuptor circa o ora . Se va verifica din timp in timp . Odata terminata , friptura se va scoate afara . Se va lasa sa se raceasca pentru a putea fii consumata .
Aceasta pulpa se va taia si va fii super delicioasa . Va avea un gust deosebit si delicios . Gustul il va da gustul organelor cat si carnii de miel Aceasta umplutura este umplutura de la drob .
Aceasta se poate servii cu ceapa verde si mujdei de usturoi . Ca si bautura este binevenit un vin rosu . Se mai serveste si vin alb sau bere .
x
Pofta buna !
Articol scris de dodorel62
Pulpa de miel la bait , inainte de coacere . Pentru a avea o carne…
Chiftelele romanesti super apetisante , sunt niste chiftele foarte gustoase . Chiftelele romanesti super apetisante…
Ciorba de burta super delicioasa ,este super gustoasa . Pentru Ciorba de burta super delicioasa…
Pulpa de curcan la tava este un deliciu . Acesta pulpa de curcan la tava…
Ciuperci umplute sunt un adevarat deliciu . Aceste ciuperci umplute se pregatesc foarte repede .…
Chiftele pe pat de varza este un deliciu . Aceste chiftele pe pat de varza…