Se taie pulpa de miel super delicioasa , se spala foarte bine si se prepara baitul din ingredientele de mai sus . Se lasa pulpa de miel super delicioasa la macerat 24 de ore . Dupa aceia se scoate afara si se lasa sa se odihneasca circa 1 ora la aer. Dupa aceia se ia o tava si se aseaza cu grija pulpa de miel In tava se va pune toate ingredientele . Deasupra peste pulpa se mai pune putina bere si apoi urmeaza ca pulpa sa fie bagata la cuptor . Cuptorul trebuie sa fie in prealabil foarte bine incalzit , dupa care se da la foc mediu .
Mod de preparare pulpa de miel
Se taie pulpa de miel , se spala foarte bine si se prepara baitul din ingredientele de mai sus . Se lasa la macerat 24 de ore . Dupa aceia se scoate afara si se lasa sa se odihneasca circa 1 ora la aer. Dupa aceia se ia o tava si se aseaza cu grija pulpa de miel In tava se va pune toate ingredientele . Deasupra peste pulpa se mai pune putina bere si apoi urmeaza ca pulpa sa fie bagata la cuptor . Cuptorul trebuie sa fie in prealabil foarte bine incalzit . Dupa aceia se lasa pulpa de miel sa se faca la foc mediu . Asta pentru a nu se arde pulpa si doar a se fargezii. Cand este aproape gata pulpa de prajit se scoate tava afara . Peste pulpa vom stropi cu putina bere pentru a se fragezii . Tot odata se fragezeste pulpa dar face si o crusta foarte frumoasa .
Pentru a se rumenii foarte bine pulpa trebuie tinuta la cuptor cca 3 ore.
Dupa ce este pulpa a fost facuta se scoate afara si se lasa putin sa se raceasca .
Pentru a se rumenii foarte bine pulpa trebuie tinuta la cuptor cca 3 ore.
Dupa ce este pulpa a fost facuta se scoate afara si se lasa putin sa se raceasca .

Pulpa de miel super delicioasa
Description
Se taie pulpa de miel , se spala foarte bine si se prepara baitul din ingredientele de mai sus . Se lasa la macerat 24 de ore . Dupa aceia se scoate afara si se lasa sa se odihneasca circa 1 ora la aer. Dupa aceia se ia o tava si se aseaza cu grija pulpa de miel In tava se va pune toate ingredientele . Deasupra peste pulpa se mai pune putina bere si apoi urmeaza ca pulpa sa fie bagata la cuptor . Cuptorul trebuie sa fie in prealabil foarte bine incalzit , dupa care se da la foc mediu .
Pentru a se rumenii foarte bine pulpa trebuie tinuta la cuptor cca 3 ore.
Dupa ce este pulpa a fost facuta se scoate afara si se lasa putin sa se raceasca .
ingrediente
Mărime porție 1
Porții 1
- Cantitate pe porție
- Calorii 294
- Calorii din grăsimi 1.5
- Valoare zilnică % *
- Total grăsimi 20.9g33%
- Grăsimi saturate 8.8g45%
- Grăsimi nesaturate 1.5g
- Colesterol 97mg33%
- Sodiu 72mg3%
- Potasiu 310mg9%
- Total carbohidrați 0g
- Fibre în regimul alimentar 0g
- Zaharuri 0g
- Proteine 0g
- Vitamina A 0%
- Vitamina C 0%
- Calciu 16.97%
- Fier 1.9%
- Vitamina D 0%
- Vitamina E 0.1%
- Vitamina K 4.6%
- Tiamină 0.1%
- Riboflavină 0.3%
- Niacină 0%
- Vitamina B6 0.1%
- Acid folic 0%
- Vitamina B12 2.5%
- Biotină 12.3%
- Acid pantotenic 0%
- Fosfor 188%
- Iod 0%
- Magneziu 23%
- Zinc 4.5%
- Seleniu 26.26%
- Cupru 0.1%
- Mangan 0%
- Crom 0%
- Molibden 0%
- Clorură 0%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.