Pulpa de miel super delicioasa

Servings: 2 Total Time: 6 ore 10 minute Difficulty: Nivel intermediar
Print Recipe
0 Add to Favorites
Pulpa de miel
pulpa- de- miel.jpg pinit Vezi galeria 3 fotografii

Se taie pulpa de miel super delicioasa , se spala foarte bine si se prepara baitul din ingredientele de mai sus . Se lasa pulpa de miel super delicioasa la macerat 24 de ore . Dupa aceia se scoate afara si se lasa sa se odihneasca circa 1 ora la aer. Dupa aceia se ia o tava si se aseaza cu grija pulpa de miel In tava se va pune toate ingredientele . Deasupra peste pulpa se mai pune putina bere si apoi urmeaza ca pulpa sa fie bagata la cuptor . Cuptorul trebuie sa fie in prealabil foarte bine incalzit , dupa care se da la foc mediu .

Mod de preparare pulpa de miel 

Se taie pulpa de miel , se spala foarte bine si se prepara baitul din ingredientele de mai sus . Se lasa la macerat 24 de ore . Dupa aceia se scoate afara si se lasa sa se odihneasca circa 1 ora la aer. Dupa aceia se ia o tava si se aseaza cu grija pulpa de miel In tava se va pune toate ingredientele . Deasupra peste pulpa se mai pune putina bere si apoi urmeaza ca pulpa sa fie bagata la cuptor . Cuptorul trebuie sa fie in prealabil foarte bine incalzit . Dupa aceia se lasa pulpa de miel sa se faca  la foc mediu . Asta pentru a nu se arde pulpa si doar a se fargezii. Cand este aproape gata pulpa de prajit se scoate tava afara . Peste pulpa vom stropi cu putina bere pentru a se fragezii . Tot odata se fragezeste pulpa dar face si o crusta foarte frumoasa .

Pentru a se rumenii foarte bine pulpa trebuie tinuta la cuptor cca 3 ore.

Dupa ce este pulpa a fost facuta se scoate afara si se lasa putin sa se raceasca .

Pentru a se rumenii foarte bine pulpa trebuie tinuta la cuptor cca 3 ore.

Dupa ce este pulpa a fost facuta se scoate afara si se lasa putin sa se raceasca .

Difficulty: Nivel intermediar Prep Time 3 ore Cook Time 3 ore Rest Time 10 minute Total Time 6 ore 10 minute
Servings: 2 Calories: 600
Best Season: Primăvară

Description

Se taie pulpa de miel , se spala foarte bine si se prepara baitul din ingredientele de mai sus . Se lasa la macerat 24 de ore . Dupa aceia se scoate afara si se lasa sa se odihneasca circa 1 ora la aer. Dupa aceia se ia o tava si se aseaza cu grija pulpa de miel In tava se va pune toate ingredientele . Deasupra peste pulpa se mai pune putina bere si apoi urmeaza ca pulpa sa fie bagata la cuptor . Cuptorul trebuie sa fie in prealabil foarte bine incalzit , dupa care se da la foc mediu .

Pentru a se rumenii foarte bine pulpa trebuie tinuta la cuptor cca 3 ore.

Dupa ce este pulpa a fost facuta se scoate afara si se lasa putin sa se raceasca .

ingrediente

Porții 2


Cantitate pe porție
Calorii 294kcal
Valoare zilnică % *
Total grăsimi 20.9g33%
Grăsimi saturate 8.8g45%
Grăsimi nesaturate 1.5g
Colesterol 97mg33%
Sodiu 72mg3%
Potasiu 310mg9%

Calciu 16.97 mg
Fier 1.9 mg
Vitamina E 0.1 IU
Vitamina K 4.6 mcg
Tiamină 0.1 mg
Riboflavină 0.3 mg
Vitamina B6 0.1 mg
Vitamina B12 2.5 mcg
Biotină 12.3 mcg
Fosfor 188 mg
Magneziu 23 mg
Zinc 4.5 mg
Seleniu 26.26 mcg
Cupru 0.1 mg

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Keywords: pulpa de miel, pulpa, miel,reteta culinara, reteta gustoasa,ingrediente,friptura

Did you make this recipe?

Cartuș rețetă propulsat de WP Delicious
imagine-dodo.jpg

marin

retete culinare gustoase

Despre acest site vreau sa va spun ca este un site destinat in exclusivitate gastronomiei. Despre acest site vreau sa va spun ca a fost facut in urma cu putin timp . Acest site despre retete culinare l-am creeat din dragoste si pasiune

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.