Un site pentru gurmanzi

cocktailul- dodorel -din- sampanie -si -capsuni.jpg
Bauturi

Cocktailul dodorel din sampanie si capsuni

Cocktailul dodorel din sampanie si capsuni este un cocktail bine venit in perioada calda . Cocktailul dodorel din sampanie si capsuni este o bautura cu adevartat revigoranta . Aceasta bautura se poate face in orice peroada a anului acasa . Se poate face la diferite aniversari si este o bautura cu adevarat mirifica . Pentru a face acest faimos cocktail super apetisant avem nevoie de anumite ingrediente . Principalele ingrediente de care avem nevoie pentru cocktail sunt urmatoarele :

Ingrediente pentru cocktailul dodorel din sampanie si capsuni :

Sampanie
Capsuni
Suc de portocale
Frunze de menta
Lamaie

Modul de preparare cocktailul dodorel :

Se ia o sticla de sampanie sau un vin spumant si se deschide . Se iau capsunile , se spala si se taie cubulete mici . Aceste bucatele de capsuni se vor adauga in cutia pentru gheata de la frigider .

Infiecare lacas unde am asezat capsunile adaugam sampanie pana le umplem . Apoi aceasta cutie cu sampanie si capsuni se va da la congelator. Se vor lasa acolo  pentru a se forma cuburi de gheata .

Odata inghetate , se vor scoate afara intr-o cana cuburile de gheata . Se va lua un pahar inalt de sampanie si in interior se vor adauga 2 sau 3 cuburi de gheata . Peste cuburi se va adauga socul de portocale si frunza de menta .

Apoi vom continua sa adaugam sampanie pana ce vom umple paharul .Pe marginea paharului vom adauga o felie de lamaie .

Aceasta bautura este acum gata pentru a fii servita :

Aceasta baurura se va servi imediat rece cu ajutorul unui pai avand un gust super delicios .

Aceasta bautura este o bautura revigoranta si se bea vara atunci cand caldura este mare .Se bea aceast cocktail pentru a te racori si a te bine dispune . Aceasta revigoranta bautura se bea atunci cand caldura este mare pentru a ne racori . Acest Cocktail se poate face din diferite fructe . Acesta este un coktail non alcoolic si se face si din fructe si alcool .

Articol scris de dodorel62

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow Me!