Un site pentru gurmanzi

cocktailul-dodorel-din-sampanie-si-bere.jpg
Bauturi

Cocktailul dodorel din sampanie si bere

Cocktailul dodorel din sampanie si bere este un cocktail bine venit in perioada calda . Cocktailul dodorel din sampanie si bere este o bautura cu adevartat revigoranta . Aceasta bautura se poate face in orice peroada a anului acasa . Se poate face la diferite aniversari si este o bautura cu adevarat mirifica . Pentru a face acest faimos cocktail super apetisant avem nevoie de anumite ingrediente . Principalele ingrediente de care avem nevoie pentru cocktail sunt urmatoarele :

Ingrediente pentru cocktailul dodorel din sampanie si bere :

Sampanie
Bere
Suc de portocale
Frunze de menta

Modul de preparare cocktailul dodorel :

Se ia o sticla de sampanie sau un vin spumant si se deschide . Se o sticla de bere de calitate cu un continut mare de tarie .Se va lua cutia de gheata de la frigider si in fiecare lacas vom adauga bere si sampanie .

Apoi aceasta cutie cu sampanie si cu bere se va da la congelator. Se vor lasa acolo  pentru a se forma cuburi de gheata .

Odata inghetate , se vor scoate afara intr-o cana cuburile de gheata . Se va lua un pahar inalt de sampanie si in interior se vor adauga 2 sau 3 cuburi de gheata . Peste cuburi se va adauga mai intai berea si apoi sampania . La sfarsit vom adauga si frunza de menta .

Apoi vom continua sa adaugam sampanie pana ce vom umple paharul .Pe marginea paharului vom adauga o maslina verde si o felie de lamaie .

Cocktailul din sampanie si bere este gata pentru servire :

Aceasta baurura se va servi imediat rece cu ajutorul unui pai avand un gust super delicios . Acest revigorant cocktail se poate face fie numai din fructe sau din fructe si bauturi alcoolice. Cocktailul din fructe este un adevarat revigorat atunci cand afara este o caldura foarte mare. Un cocktail fie non alcoolic , fie combinat , alaturi de o cafea buna este super revigorant si bine venit .

Aceasta bautura este o bautura revigoranta si se bea vara atunci cand caldura este mare . Se bea aceast cocktail pentru a te racori si a te bine dispune .

Articol scris de dodorel62

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow Me!