un- gulas- super- gustos -si -apetisant.jpg
Mancare

Un gulas super gustos si apetisant

Un gulas super gustos si apetisant , este o tocanita super gustoasa si apetisanta  . Un gulas super gustos si apetisant se face foarte repede si fara prea multe ingrediente. Pentru a face aceasta tocanita super gustoasa si delicioasa am folosit anumite ingrediente specifice .Pentru aceast gulas super gustoas am folosit ingrediente foarte ieftine . Pentru aceasta tocanita gustoasa am folosit urmatoarele ingrediente :

Ingrediente pentru un gulas gustos si apetisant :

Ceapa
Sare dupa gust
Ulei
Ardei gras
Apa
Piper boabe
Ardei dulce
Carne de vita .
Macaroane

Mod de preparare tocanita super apetisanta :

Am curatat toate aceste ingrediente si apoi le-am spalat foarte bine . Dupa aceia am taiat toate acete ingrediente in bucati mai micute . Am taiat si carnea de vita in bucati potrivite .

Apoi intr-o cratita am adaugat uleiul si cand acesta a inceput sa se incinte am adaugat ceapa taiata marunt . Apoi am continuat sa adaugam ardeiul gras , ardeiul rosu si carnea de vita .

Apoi am adaugat piperul boabe si putina apa ca tocanita noastra sa nu se prinda si am continuat sa amestecam din cand in cand in cratita .

Am tinut aceasta tocanita sau gulasi la fiert circa 2 ore pana ce carnea de vita sa fragezit , devenind foarte buna de mancat .

Tocanita super apetisanta este acum gata

La final am adaugat macaroanele fierte separat si am amestecat ca sa nu se prinda , pana ce acest gulasi a fost fiert.

La final aceasta tocanita , am luat-o de pe foc si am lasat-o sa se raceasca pentru a putea fii servita .

Asa cum stiti aceasta tocanita sau gulasi se mai poate face cu fasole sau cu cartofi fiind o adevarata delicatese . Aceasta toanita sau gulasi isi au originea in Ungaria si la noi se gateste foarte mut in zona din Ardeal .

Acasta tocanita sau gulasi se poate servi cu o tuica buna de pruna sau cu o bere de buna calitate .

Pofta buna !
Articol scris de dodorel62

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: