Un site pentru gurmanzi

Pulpa -de -miel -la -bait
Diverse

Pulpa de miel la bait

Pulpa de miel la bait , inainte de coacere . Pentru a avea o carne gustoasa Pulpa de miel la bait e cea mai buna . Este o pulpa foarte frageda si gustoasa . Pentru aceasta , avem nevoie de mai multe ingrediente . Principalele ingrediente sunt :

Ingrediente Pulpa de miel la bait :

Pulpa de miel

Ceapa verve

Usturoi verde

Usturoi

Boabe de piper

Foi de dafin

Condimente pentru miel

Bere

Vegeta

 

Mod de preparare Pulpa de miel la bait :

Se ia carnea de miel si se spala bine . Se aseaza intr-un castron , peste care se adauga ingredientele . Se spala bine usturoiul si ceapa verde . Apoi acestia se vor taia marunt . Se vor curata niste catei de usturoi si se vor taia marunt.

Pulpa de miel la bait se va cresta din loc in loc . Peste aceasta se va adauga ceapa verde , usturoiul verde si usturoiul . Se va adauga condimentele pentru carnea de miel .Apoi se va aduga boabele de piper si foile de dafin .

Se va aduga apoi vegeta peste toata pulpa . Apoi se va adauga o doza de bere peste toata pulpa . Odata terminate de adaugat toate ingredientele , carnea este acoperita .Pulpa de miel la bait este acoperita cu ingredientele si lasate sa se odihneasca .

Apoi , carnea deja acoperita cu ingrediente se da la frigider . Se va tine la frigider 24 de ore pentru a se macera . Dupa aceaia tot baitul se va aseza intr-o tava . Se va adauga si pulpa . Peste ea se va aduga putine ingrediente . Se va mai aduga in tava fie untura , fie ulei . La final se va unge carnea cu mustar pentru a fii mai frageda .

Apoi se va lasa cuptorul la preincalzire la 180 de grade . Tava apoi se va da la cuptor pentru circa 2 ore . La o ora , carnea este verificata si intoarsa . Dupa aceia se va opri cuptorul . Tava va fii scoasa afara si se va lasa sa se raceasca .

Friptura de miel  se va servii , cu cartofi prajiti . Se mai poate servii cu cartofi natur .Peste cartofi se va adauga niste piper macinat si patrunjel Se mai poate servii si cu un sote de mazare si ciuperci .

Ca si bautura se poate sevii un vin alb sau rose . Se mai poate servii si cu o bere buna si rece .

Pofta buna !

Articol scris de dodorel62

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow Me!