chiftelele- traditionale- romanesti- super- apetisante
Diverse

Chiftelele traditionale romanesti super apetisante

Chiftelele traditionale romanesti super apetisante , sunt niste chiftele foarte gustoase . Chiftelele traditionale romanesti super apetisante , sunt niste chiftele care se fac foarte repede . Aceste chiftele sunt foarte gustoase si isi au originea in China si Arabia Saudita .

Dar de o perioada de timp aceste chiftele au fost adoptate si de romani . Pentru a face aceste chiftele traditionale romanesti avem nevoie de anumite ingrediente . Principalele ingrediente care se folosesc pentru chiftele romanesti sunt urmatoarele:

Ingrediente pentru chiftele traditionale romanesti :

Carne de porc tocată 700 g
Ouă 2 buc
Ceapa alba 1 bucata medie
Usturoi 3 căței
Pâine 150 g
Pătrunjel 1 legătură
Mărar 1 legatură
Boia de ardei dulce 1 linguriță
Cimbru uscat
Făină 200 g
Sare și piper măcinat dupa gust

Mod de preparare chiftele traditionale :

Vom curata ceapa si o vom spala , dupa care aceasta ceapa o vom toca marunt fie cu un cutit . Dupa aceia vom curate cei 3 catei de usturoi si ii vom toca sip e ei marunt cu un cutit .

Vom spala foarte bine mararul si patrunjelul verde . Dupa care aceste legaturi se vor marunti cu cutitul .

Se va lua un castron mai mare , in care vom adauga carnea de porc toccata . Vom continua sa adaugam in castron cele 2 oua . Dupa aceia vom continua sa adaugam ceapa maruntita si usturoiul maruntit .

Vom continua sa adaugam painea pe care am inmuit-o in apa si am storso . La final vom adauga toate celelalte ingrediente . Vom adauga mararul si patrunjelul , cimbrul uscat .

Peste intreg continutul vom presara sare si piper macinat dupa gust. Vom amesteca foarte bine intreaga cantitate din castron pana vom obtine o pasta omogena .

Dupa ce toata compozitia a fost gata , vom pregati chiftelele si le vom aseza intr-o farfurie . Dupa aceia chiftelele vor fii date prin faina alba 3 nule inainte de a le pune la prajit .

Pregatirea chiftelelor romanesti pentru a fii prajite :

Intr-o tigaie vom adauga ulei si o vom la foc pan ace uleiul se va incinge . Dupa aceia fiecare chiftea se va adauga in tigaie si se va praji pe ambele parti foarte bine.

Cand chiftelele sunt luate din tigaie se vor aseza intr-o farfurie pe un prosop absorbant .Se vor lasa acolo pana ce acestia sunt scurse de ulei .

Chiftelele pot fii servite asa cum sunt sau se pot servii cu mai multe garnituri . Se vor mai servi cu cartofi prajiti , cu piure de cartofi sau cartofi natur . Se mai poate folosi si un sos pentru a se face o mancare foarte delicioasa .

Ca si bautura este bine venit un vin rosu , vin alb si chiar si o bere de buna calitate .

Pofta buna !
Articol scris de dodorel62

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: